LoveLake.

Spiritualiteit in de genen

Amethyst Druze on a witch's altar for a magical ritual among crystals and black candles.
LoveLake-12
pexels-rodnae-productions-6806735

Van mijn 12ste ben ik al bezig met het lezen van de kaarten. Hierdoor ben ik een zeer intuïtieve professionele consulent die mijn unieke gaven gebruikt om persoonlijke begeleiding te bieden, mijn cliënten aan te moedigen in een positieve richting te bewegen en de uitdagingen van hun leven met moed en vooruitziendheid tegemoet te treden. Zowel het lezen van Lenormand kaarten als de klassieke Tarot. Mijn lezingen brengen verlichting, helderheid en gemoedsrust aan mijn steeds groter wordende groep cliënten.

LoveLake.

Meer dan 20 jaar ervaring

Als levenscoach met een dieper niveau van begrip en inzicht, heb ik ook het vermogen om dingen van een afstand te bekijken – in wat sommigen ‘helikoptervisie’ noemen – en hierdoor kan ik een nieuw licht werpen op moeilijke situaties. Vaak kunnen ze fungeren als klankbord bij moeilijke beslissingen, helpen vaardigheden aan te scherpen, en te motiveren.

Wanneer u een afspraak maakt voor een psychische reading bij mij, zult u een gedetailleerde en zeer nauwkeurige reading ontvangen die de aspecten van uw leven behandelt waar u denkt de meeste begeleiding nodig te hebben.

Online kaartleggen

Het is perfect mogelijk om via videocall de kaarten te leggen en een blik te werpen op uw toekomst. U bepaalt zelf de duur van de sessie en hoe concreter de vragen waar u mee zit, hoe concreter de antwoorden. Een sessie kan al vanaf een kwartier, maar sessies van meerdere uren zijn mogelijk. Via de onderstaande agenda kan u gelijk een consult inboeken, maar indien u nog met vragen zit over kaartlezen of andere spirituele vragen, of de manier waarop ik te werk ga, aarzel dan niet me een bericht te sturen via het contactformulier

Boek een afspraak

Afspraak voor een privésessie

Liever face-to-face afspreken om uw kaarten te leggen en de kaarten te lezen? Dat kan perfect. Via de onderstaande knop kan u me contacteren voor een privésessie. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Vraag een privésessie aan

LoveLake.

Neem contact op met mij

Meer weten over kaartleggen, wat ik voor je kan betekenen of wat ik in de kaarten kan lezen en voorspellen? Contacteer me en ik kom snel bij je terug!